(+31)06-11442365Bekijk Locaties

Fysiotherapie diensten van profressionele therapeuten

Fysiotherapie Diensten

Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten.

Oedeemtherapie & lymfdrainage

De definitie van oedeem is: een abnormale ophoping van weefselvocht. Oedeem oftewel lymfoedeem is een zichtbare zwelling door toename van vocht. Dit kan zich over het hele lichaam manifesteren of in ledematen. Dit laatste komt vaker voor dan het eerste. Het vocht hoopt zich op doordat er een storing zit in het lymfsysteem. Dit systeem is te vergelijken met de bloedsomloop, maar dan met name in de huid. Er bevinden zich lymfknopen op essentiƫle punten, zoals in de oksel en lies. Wanneer deze knopen aangedaan zijn of verwijderd zijn, is de doorgang om vocht af te voeren gestremd.

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut richt zich tot de voorkeurshouding van kinderen en onderscheidt zich van de algemeen fysiotherapeut door de specifieke kennis van kind gerelateerde aandoeningen en door kennis van de invloed van groei en ontwikkeling. Na de opleiding fysiotherapie heeft de kinderfysiotherapeut zich gespecialiseerd in het observeren, onderzoeken en behandelen van kinderen.

Rugscholing/FysioFitness

Naast de reguliere behandelingen bieden wij u ook de mogelijkheid om te trainen in groepjes van ca 6 personen. In een rustige en prettige sfeer traint U onder deskundige begeleiding en werkt aan Uw persoonlijk doel.