(+31)06-11442365Bekijk Locaties

Welkom bij Fysiotherapie Kupers & van Mourik

Wie zijn we

Elke patiënt is bij ons verzekerd van een professionele behandeling. Samen bepalen wij het doel van de behandeling. De voortgang en resultaten van de behandeling worden besproken.

Persoonlijke kwaliteiten en ervaring:

Vanwege onze ruime ervaring en specialisaties binnen de fysiotherapie kunnen wij ons professioneel profileren naar patiënten, verzekeringsmaatschappijen en andere disciplines binnen de gezondheidszorg.
Wij staan beide ingeschreven bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie (KNGF) en in het Kwaliteitsregister fysiotherapie.
Henk Kupers heeft 29 jaar ervaring binnen de particuliere praktijk, hij is algemeen fysiotherapeut en oedeem fysiotherapeut.
Eric van Mourik heeft 28 jaar ervaring binnen de particuliere praktijk, hij is algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. Ons beroep is en blijft voortdurend in ontwikkeling en wij dus ook! Vanuit het KNGF zijn wij verplicht om na –en bijscholing te volgen om geregistreerd te kunnen blijven en te voldoen aan de eisen van zowel het KNGF als zorgverzekeraar.
Henk Kupers heeft recent de cursus Dry Needling en de cursus MS afgerond.
Eric van Mourik heeft onlangs de cursus motiverende gesprekvoering voor mensen met een chronische aandoening en de cursus valpreventie afgerond.
Beide zijn bezig met een onderzoek vanuit het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) “implementatie van oefentherapie bij mensen met de ziekte van Bechterew (SpA)”

Zie onze diensten

Visie

Onze visie
Het klinkt misschien vreemd of overbodig maar wij beide werken nog met de handen.

Wij horen steeds vaker van collegae dat er niet meer gemasseerd of gemobiliseerd wordt, maar meteen de trainingsvloer op gegaan wordt.
Wij vinden juist belangrijk dat eerst op stoornis niveau, (denk hierbij aan pijn, verhoogde spierspanning of bewegingsbeperking ) de klachten gereduceerd worden.

Daar ligt ook onze kracht en onderscheiden wij ons van bijv. de fitness instructeur. Dat is ons inziens een voorwaarde en voorbereiding om tot pijnvrij bewegen te kunnen komen.
Daarna is bewegen heel belangrijk en noodzakelijk om weer tot een actieve levensstijl te komen zonder beperkingen in uw dagelijks leven.

Door onze samenwerking met sportcentrum Sportivo en Hennes beschikken wij over de nieuwste fitness toestellen en ruime oefenzalen.